Mit salg – sidste gang jeg havde en stand hos jer, solgte jeg for 12777 kr. på 3 mdr. det passede med at jeg fik udbetalt ca. 2000 kr. hver anden uge.

Jeg er vildt overrasket over så godt mit salg har været, især open by night gik rigtig godt. Jeg solgte for 1100 kr. på én aften.

Denne gang har jeg på nuværende tidspunkt solgt for 1297 kr. på 5 dage, jeg har igen lejet en stand for en periode på 3 måneder.

Mvh. Sonja Farina (1099)

Sonja FarinaTjent 12.777 kr. på 3 måneder

Jeg har haft en stand hos Little Reusers og var allerede klar på åbningsdagen af butikken med masser af varer. En stand med både dyrt, billigt, mærkevarer, ikke-mærkevarer, brugt og nyt. Jeg var glad for at komme i butikken. Det var nemt at klargøre stand og varer. I butikken er der alt du skal bruge. Pigerne var altid klar på at hjælpe og jeg følte mig meget velkommen. Jeg kan kun anbefale Little Reusers og vil helt sikkert booke en stand igen en anden gang. /June

June LyngholmTjent 1.844,50 kr. på 14 dage

Tak for denne gang. Jeg er ovenud tilfreds med mit salg efter blot 6 dage 👍 det er nu anden gang, at jeg har en stand hos jer og jeg har nu erfaret, at prisen skal noget ned før det for alvor giver noget. Men så får man også tømt godt ud 👍 Alternativet er jo, at det bare ligger og samler støv.

Tak for denne gang. Vi ses igen til sommer 😊

Dbh. Kristina

Kristina ThitgaardTjent 2.086,75 kr. på 6 dage