Brugt Tøj Aalborg

Hos Reusers kan du sælge og købe brugt tøj Aalborg og accessoires (fx tøj, sko, smykker osv.)
Som sælger lejer du dig ind på en loppestand for mindst en uge ad gangen og prissætter selv dine varer. Prismærker med stregkode udleveres hos os eller printes selv, og når varerne er sat på hylderne, overlader du resten til os. Vi betjener butikkens kunder og sælger varerne. Du kan følge med i dit salg online, og vi udbetaler din fortjeneste direkte på dit Dankort. Det bliver ikke nemmere at sælge dine brugte ting.

Vi sælger ud af folks private garderober. Det meste er brugt tøj Aalborg, men du vil også kunne finde helt ubrugt tøj, sko m.m., som primært skyldes fejlkøb.

Reusers brugt tøj Aalborg er en fysiske udgave af online “Ting-til-salg” sider. Altså et stor loppesupermarked, hvor du lejer en stand og får solgt dine ejendele – bare langt nemmere.
Her slipper du nemlig for at bruge tid på at tage billeder af dine brugte ejendele for derefter at oprette annoncer på nettet, følge op på diverse spørgsmål og forsendelser i alle afskygninger og prislejer.
Hos Reusers får private sælgere mulighed for at sætte varer på forskellige typer udstillingstande. Køberne kan meget let og overskueligt både se og føle på alle de skønne ting – inden de køber. Reusers sælger brugt tøj Aalborg

Reusers brugt tøj er et paradis for dig, som elsker at gå på loppemarkeder og handle brugte varer til en god pris. Året rundt kan du i fred og ro gå rundt i vores store indendørs loppesupermarked og finde gode varer. Der er priser på alle varerne, så du bliver fri for at ”prutte” om prisen, men vi er helt sikre på, at du altid tager herfra og har gjort en god handel, på brugt tøj.

Læs mere om hele konceptet her

Brugt Tøj Aalborg
Brugt Tøj Aalborg